Villkor och bestämmelser

Kontrollera din orderbekräftelse.

Vid mottagandet av ordern, se till att den matchar din beställning och att dina kontaktuppgifter är korrekta. Om du upptäcker fel i orderbekräftelsen, eller om du har några ändringar i din beställning, ring oss på telefon 042-12 93 20 eller skicka ett mail till  inom två arbetsdagar.

Frakt & Leverans

Det kostar ett visst belopp för att få dina varor levererade. Fraktkostnaden beror på vikt och storlek. Fraktkosnad blir fakturerat när varorna har packats. Detta kommer att säkerställa att du får bästa fraktpriset.

Vi kan garantera ett bra och rättvist pris i och med att vi har avtal med flera fraktbolag.

Det kan komma diesel avgift på vissa försändelser.

Om ingen är anträffbar när frakten anländer, kommer vi att försöka kontakta dig. Om detta inte är möjligt, och vi inte hör från dig inom fem arbetsdagar, kommer vi avboka din beställning.

Skador eller defekter

Om en vara är skadad eller har defekter, ring oss på tel. 042-12 93 20. Vänligen ha kvittot eller fraktsedel till hands när du ringer.

Betalning

Det krävs att vi har klubbens/företagets alla uppgifter registrerade innan du kan köpa i vår butik. Är du en ny kund, måste du första gången du handlar ha registrerat er med följande uppgifter. Detta kan göras via e-post 

• Fullständigt namn på golfklubben och köpare.

• Adress

• Postnummer

• Mobil

• E-postadress

• Hemsida

• Eventuellt  momsnummer och faktureringsadress

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att leverera varor till dig.

När varor levereras till dig får du inom några dagar efter mottagandet en faktura. Du har 10 dagar netto att betala om inget annat anges.

Priserna på hemsidan är exklusiv moms vilken debiteras genom godkännandet av ordern. Alla priser är löpande priser och uppdateras regelbundet.

Retur och reklamation

Genom handel på GolfbaneProdukter 's hemsida har du som kund 14 dagar på dig att reklamera varan från det datum du mottagit den, enligt gällande konsumentavtal.

Din 14 dagars reklamations rätt innebär att du kan packa upp varan, se om den överenstämmer med din beställning samt att den inte är skadad. Om du ångrar ditt köp skickar du varan tillbaka till GolfbaneProdukter och får kostnaderna tillbaka.

Kostnader för retur av ångrat köp betalas av kund. Ångerrätten gäller endast om varan returneras i samma oanvända skick i sina orginalförpackningar.

Ångerrätt och returrätt gäller inte för följande produkter: Speciellt tillverkade skyltar och flaggor, utförsäljningsprodukter, special beställda klistermärken eller folie klistermärken.

Eller andra produkter tillverkade efter speciella önskemål.

Porto för att skicka tillbaka produkter betalas av köparen.

 

1. Generella bestämmelser.

Nedanstående sälj- och leveransvillkor gäller i samtliga fall för  kund/ leverantör i relation med GOLFBANEPRODUKTER APS, med mindre än att det föreligger med GOLFBANEPRODUKTER annat avtal eller andra skriftliga villkor rörande nedan sälj/leveransvillkor.

De nedan angivna sälj och leverantörs villkoren är vad som gäller förutsatt att inte GOLFBANEPRODUKTER skriftligen har accepterat något annat.

2. Kataloger, brochyrer, säljsmaterial m.m.

Delar eller det i GOLFBANEPRODUKTER´S Kataloger, broschyrer, sälj material eller liknande med anförda illustrationer, angivelser av mått,vikt eller liknande är utan förpliktelse för GOLFBANEPRODUKTER, som förbehåller sig rätten att göra  ändringar i kataloger eller liknande material utan förgående notis tlll kund.  Ingen av de av GOLFBANEPRODUKTERs utdelade säljspecifikationer, vare sig kataloger, erbjudanden, orderbekräftelser eller liknande får ej utan  GOLFBANEPRODUKTERs samtycke kopieras och/eller användas och överföras till tredje part.

 

3. Erbjudanden

Alla angivna erbjudanden skall förstås och tolkas som fristående erbjudanden -och om inte annat angivet gällande i 8 dagar från  erbjuden dag. Dessutom är mellanförsäljning av varor med erbjudande förbjudet även om det inte är uttryckt vid själva erbjudandet.

4. Ordrar

Direkta eller indirekta ordrar gjorda av representant,ändringar eller avvikelser från order, muntlig eller skriftlig gäller endast vid skriftlig bekräftan av GOLFBANEPRODUKTER.

 

5. Förbehåll av leveransvillkor

Alle orderbekräftelser är förbehållna av  force majeure, såsom strejk, lock-out, brand, krig, inrikes oroligheter, import- eller exsportrestriktioner, transportförseningar m.m. samt med förbehåll av oförutsedda driftstörningar eller uteblivna eller försenade leveranser från underleverantör. Om ordrar ej kan uppfyllas av följande orsaker går GOLFBANEPRODUKTER fri från allt ansvar. Detta gäller oavsett om det är möjligt att erhålla en liknande produkt från andra leverantörer än den leverantör som normalt brukas för leverans av erbjudanden eller bekräftade ordrar.

GOLFBANEPRODUKTER förbehåller sig rätten till över- eller underleverering av speciellt producerade varor med upp till 10% av den avtalade ordermängden.