Professionell utrustning till golfbanan

GolfbaneProdukter har sedan 1982 leverat kvalité utrustning till golfbanorna i Skandinavien samt flera europeiske länder.

Med både egen design och egen produktion av såväl standard produkter som individuella lösningar är det vår vision att vara den föredragna leverantören av utrustning till golfbanor i hela Skandinavien och stora delar av Europa.

Vi har ett professionellt team av försäljnings- och produktionspersonal, med huvudkontor i Danmark, med försäljningskontor i Sverige samt dedikerade distributörer i flera stora europeiska länder.

StandardGolf partner

Golfbaneprodukter är vald som Standard Golf partner i Sverige. Detta innebär bättre priser - bättre service - snabbare leverans. Som auktoriserad partner köper vi direkt från Standard Golf
- inte genom mellanhänder. Det innebär att vi är det enda företaget i Sverige som kan erbjuda det kompletta Standard Golf sortiment och de bästa priserna! Golfbaneprodukter har direkt tillgång till Standard Golfs stora europeiska lager. Det innebär att vi kan leverera varorna snabbare, och ge en bättre service.

Vår portfölj innehåller ett brett spektrum av varor från några av världens ledande tillverkare av utrustning för golfbanor.

GolfbaneProdukter är en verksamhet i ständig utveckling. Vi söker hela tiden efter nya och bättre lösningar, för både banor, spelare samt personal, som passar golfbanorna runt omkring i de olika länderna.

I en nära dialog med våra kunder söker vi alltid efter de bästa och mest optimala lösningarna. Det betyder att vi i gemenskap försäkrar oss om att de produkter och lösningar vi säljer är båda hållbara och framtidsorienterade.

Vi sätter en ära i god kundservice, och med en snabb och effektiv leverans är du alltid i båda kvalificerade och trygga händer, när du handlar med GolfbaneProdukter.